SNA keurmerk
LinkedinTwitterGoogleFacebook

U weet precies welke medewerker het beste bij uw organisatie past

U weet goed waar u op moet letten bij het aantrekken van de juiste mensen voor uw organisatie. U weet precies wat u wilt en u beslist uiteindelijk welke werknemer bij u aan de slag gaat. Ook als arbeidsbemiddelaars de werknemer voor u hebben geselecteerd, heeft u het laatste woord.

Dan kan het interessant zijn om zelf goede kandidaten aan te trekken. Zeker als u een goed netwerk heeft. U hoeft de selectieprocedure dan niet uit te besteden, zodat u geld bespaart. En dat is meegenomen in deze economisch wat mindere tijden.

 

Veel bedrijven willen momenteel niet teveel vast personeel

De huidige economische situatie vraagt ook om flexibiliteit van ondernemers. Daarom willen veel bedrijven ook een X-percentage van het personeel flexibel inhuren. Dat brengt echter wel een heleboel administratieve rompslomp met zich mee.

 

JobSet heeft het antwoord op alle administratieve rompslomp: Payrolling

JobSet biedt uitkomst met payrolling. Wij nemen de hele loonadministratie van de betreffende medewerker over. Afdrachten, werkgeverslasten en alle verplichtingen die daarbij horen: bij JobSet regelen we alles. En dat doen we voor een zeer concurrerend tarief.

 

Meer weten?

Wilt u weten wat JobSet precies voor u kan betekenen op het gebied van Payrolling?
Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.