SNA keurmerk
LinkedinTwitterGoogleFacebook

Peter Elbertse, mede-eigenaar P-pro’s

 

 

Waarom heb je bij de werving van IT-ers voor JobSet gekozen?

“De tweede IT-er was meteen raak.
Dat is de meerwaarde van JobSet.”

Peter:
“Ik kende Martin van de Graaf al via BNI, een internationaal business netwerk. Hij had veel ervaring met de werving en selectie van mensen. Ik was benieuwd of hij voor ons de juiste IT-er kon vinden. Hij ging er vol enthousiasme mee aan de slag. Heel gedreven. De eerste persoon was het nog niet helemaal. Maar de tweede IT-er was meteen raak. Dat is de meerwaarde van JobSet.”

 

“De persoonlijke aanpak van Martin 
is één van z’n kernkwaliteiten.”

Wat voor IT-er zocht je precies?

Peter:
“We zochten een allround IT-er. Iemand die onze klanten volledige ondersteuning kon bieden. Met kennis van Window servers, internet, software, noem maar op. Bepaald geen gemakkelijke opgave. Martin heeft zich volledig verdiept in de functie en de functie-eisen. En wat ook een sterk punt van hem is: hij kent het bedrijf of leert het kennen. Dat is de enige manier om de juiste kandidaat te vinden. Dat heeft hij bij ons heel goed gedaan.”

 

Waarin onderscheidt JobSet zich van andere IT werving- en selectiebureaus?

Peter:

“Martin van de Graaf van JobSet 
kan zich goed inleven in de IT-sector.”

“Martin heeft heel goed geluisterd wat voor IT-er wij bij P-pro’s precies zochten. Hij kan zich goed inleven in de IT-sector en pakt zaken heel snel op. Hij verdiept zich niet alleen in de kwaliteiten waarover de kandidaat moet beschikken, maar ook in de cultuur van het bedrijf. De persoonlijke aanpak van Martin is één van z’n kernkwaliteiten. Dat heeft bij ons binnen de kortste keren geleid tot de ‘perfect match’.”